Findes der noget bedre end duften af kanel, der spreder sig til alle kroge i hjemmet? Det skulle måske lige være efterfølgende at sætte tænderne i en nybagt og lun kanelsnegl fyldt med skøn remonce.

Lykken må uden tvivl være en perfekt blød kanelsnegl med den perfekte mængde fyld, glasur og gerne serveret med en varm kop kaffe. Det er en simpel kage, men den emmer altid af hygge og nærvær. Kanelsnegle er stort set altid et hit uanset alder og er en favorit blandt mange – både børn og voksne er vilde med dem. De er utrolig nemme at bage og vækker altid begejstring på ethvert kagebord. 

Kanelsnegle kan serveres til mange forskellige begivenheder 

Det skønne ved kanelsnegle er, at de kan serveres til mange forskellige begivenheder. De er perfekte til eftermiddagskaffen en kølig eftermiddag kombineret med et lunt tæppe og fødderne oppe. De er dog også helt perfekte til fødselsdagen og weekendbrunchen, hvor der gerne må være et lille sødt indslag. 

Alle kan kaste sig ud i at bage kanelsnegle 

Udover at kanelsnegle smager helt fantastisk og passer til mange forskellige begivenheder, så er de også utrolig nemme at bikse sammen. De er forholdsvis hurtige at lave og kræver ikke alverdens ingredienser. De fleste af ingredienserne har man typisk allerede på lager. 

Da kanelsnegle er meget populære, så findes der dog også et væld af forskellige opskrifter på nettet og i kogebøger. Det kan være svært at navigere i, selvom de fleste minder om hinanden. Det er dog tit de små ting, der gør forskellen. Så hvis du gerne vil have opskriften på gode og klassiske kanelsnegle, der aldrig skuffer, så bør du klikke ind på Alletiders Kogebog. Her finder du nemlig en rigtig god opskrift på gammeldags kanelsnegle toppet med glasur, som er simpel og nem at gå til.